Contact

catrien.s@gmail.com

Ik ben Catrien Spijkerman (1984), sinds 2009 werk ik als freelance journalist. Ik schrijf onder andere voor dagblad Trouw, en de Groene Amsterdammer. Ook werk ik bij Aldus’ producties aan multimediale journalistieke producties.

Ik schrijf graag over zorg en psychiatrie. Het liefst maak ik reportages en interviews, waarin ik probeer te achterhalen waarom mensen doen wat zij doen. Soms wordt gedacht dat journalistiek alleen maar gaat over wat er in de Tweede Kamer wordt besloten, en hoe de economie er voorstaat volgens berekeningen van een of ander statistiekbureau. Ja, óók. Maar ik wil in mijn werk graag de verhalen vertellen – die gaan niet over besluiten of rapporten, maar over mensen.

Op de gehele inhoud van deze website ligt auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

Contact

catrien.s@gmail.com